SPORT BLESSURES

Bent u op zoek naar fysiotherapie voor een sportblessure in Goes? Wanneer u last heeft van een sportblessure is de therapie gericht op voorlichting, behandeling en preventie van blessures of klachten waarmee sporten verhinderd wordt. De behandeling is afgestemd op uw mogelijkheden en de sport die u beoefent. Vaak is de therapie gericht op kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, coördinatie en snelheid.

Onze fysiotherapeut...

… heeft veel ervaring in het begeleiden van sporters en heeft de propedeuse behaalt van de opleiding ‘Sportkunde’ aan de ‘HZ University of Applied Sciences’. Wij zijn bekend met trainingsleer en kunnen een behandeling op maat aanbieden gericht op de situatie van een sporter. Tijdens de intake bespreken we uw situatie en verwachtingen van de fysiotherapie. Op basis van deze gegevens stellen we een behandelplan op. Indien de klachten of uw situatie om meer specialistische hulp vraagt, adviseren en helpen we u om een sportfysiotherapeut te zoeken. Omdat wij zijn gevestigd binnen een luxe sportschool bieden wij de ideale faciliteiten om met u te trainen naar een voorspoedig herstel.

Veel voorkomende blessures zijn:

WIJ HELPEN U GRAAG

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar fysiotherapie bij een sportblessure in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak