MEDISCHE FITNESS

Wilt u graag starten met medische fitness in Goes? Bij Fytaal Zeeland is dit mogelijk. Medische fitness is het verlengstuk van een fysiotherapeutische behandeling. In kleine groepjes werkt u (verder) aan uw herstel. Tijdens de trainingen wordt u professioneel begeleid en vindt er regelmatig een reflectie plaats of het oefenschema nog steeds aan uw verwachtingen en hulpvraag voldoet. Medische fitness is vrijwel altijd tijdelijk, het doel is vaak om uiteindelijk in de reguliere sport(school) te kunnen participeren. 

Onze fysiotherapeut...

… heeft veel affiniteit met sport en bewegen en is erg enthousiast om u de best mogelijke begeleiding te bieden om zo uw doelen effectief te behalen. Ook vinden wij, naast professionele begeleiding, een leuke en gezellige sfeer erg belangrijk tijdens de trainingen.

De zorgverzekeraars beschouwen medische fitness niet als zorgverlening, de kosten worden daarom helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Wij bieden medische fitness in de vorm van een abonnement die maandelijks opzegbaar is. De kosten bedragen 45 euro per maand. 

Voor wie is medische fitness geschikt?

WIJ HELPEN U GRAAG

Bent u op zoek naar medische fitness in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst uw situatie en verwachtingen om zo de begeleiding te bieden die bij u past.