MANUELE THERAPIE

Bent u op zoek naar manuele therapie in Goes? De manueel therapeut van Fytaal Zeeland is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom en gewrichten. Als een bewegingsbeperking in één van uw gewrichten een rol speelt bij uw klachten, heeft de manueel therapeut extra kennis en vaardigheden in huis om u te helpen. Vaak is het effect van manuele therapie direct na de behandeling merkbaar. 

Onze manueeltherapeut...

… is bevoegd om de gewrichten te manipuleren en mobiliseren om zo de bewegingsbeperking op te lossen. Ook is de manueel therapeut speciaal opgeleid om de oorzaak van de klachten te achterhalen. Dit is belangrijk om tot een duurzaam resultaat te komen. Wilt u graag meer lezen over manuele therapie, klik dan hier.

Bij Fytaal Zeeland vindt er altijd tijdens het eerste consult een intake plaats. Bij de intake bespreken we uw situatie en verwachtingen. Wanneer blijkt dat voor uw situatie manuele therapie meer geschikt is dan fysiotherapie zullen we dit met u bespreken.

De meest voorkomende klachten zijn

WIJ HELPEN U GRAAG

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar manuele therapie in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.