DRY NEEDLING

Bent u op zoek naar dry needling in Goes? Dry needling is een behandelmethode dat volledig is gericht op het snel laten ontspannen van spieren. Het is een relatief nieuwe techniek van de Nederlandse fysiotherapeut en is overgekomen uit Canada. Er wordt gebruik gemaakt van een dunne accupunctuurnaald die in de triggerpoint van een spier wordt geplaatst. Hierbij wordt geen vloeistof ingespoten. Een triggerpoint is een gedeelte van de spier dat langdurig verkrampt is. De behandeling is gericht op het uitdoven van deze triggerpoints, om zo de spierspanning en pijn te verminderen. 

Onze fysiotherapeutEN...

… hebben ruime ervaring met dry needling en zijn heel selectief bij welke klachten zij deze behandelmethode toepassen. Ze zullen altijd de behandelmethode aan u voorleggen en bespreken wat mogelijke voor- en nadelen van de behandeling kunnen zijn. Dry needling wordt altijd toegepast in combinatie met beweegadviezen of oefeningen om zo het behaalde effect duurzaam te maken. Wilt u graag meer lezen over dry needling, klik dan hier.

Dry needling is onderdeel van de fysiotherapeutische behandeling en wordt vergoed door de zorgverzekeraar. 

Meest voorkomende klachten

WIJ HELPEN U GRAAG

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar dry needling in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak