CORONA REVALIDATIE

Bent u herstellende van Corona en zoekt u professionele Corona revalidatie in Goes? Corona revalidatie is een apart specialisme binnen de longfysiotherapie. Veel mensen die Corona hebben opgelopen ervaren langdurig fysieke en mentale klachten, dit wordt ‘Long Covid’ oftewel ‘langdurige Covid’ genoemd. Deze mensen ervaren hele wisselende klachten en zijn mogelijk gebaat bij fysiotherapeutische begeleiding. 

Onze Corona therapeut...

… werkt samen met een ergotherapeut, longverpleegkundige, diëtiste en logopedist om zo de meest optimale zorg te bieden. Bij het eerste consult vindt de intake plaats en beoordelen we welke zorgverlener(s) voor uw situatie het meest geschikt is/zijn. We bespreken het behandelplan met u en schakelen eventueel ons netwerk in. De fysiotherapie richt zich vaak op energieverdeling, ademhalingsoefeningen, adviezen voor het dagelijks leven en training. Omdat wij zijn gevestigd binnen een luxe sportschool bieden wij de ideale faciliteiten om met u te bewegen en trainen, ook privé in de oefenzaal op de momenten dat de sportschool gesloten is. Fytaal Zeeland is aangesloten bij Chronisch Zorgnet. Dit is een landelijk netwerk van long- en corona fysiotherapeuten om deze fysiotherapie continue te blijven verbeteren. Onze corona therapeut voldoet aan alle eisen en blijft zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wilt u graag meer lezen over fysiotherapie na Corona, klik dan hier.

Corona revalidatie wordt volledig vergoed uit de basisverzekering als u hiervoor een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft. Deze verwijzing is 6 maanden geldig en kan maximaal met nog 6 maanden worden verlengd, indien nodig.

De meest voorkomende symptomen

WIJ HELPEN U GRAAG

Bent u herstellende van Corona en zoekt u professionele Corona revalidatie in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.