SPORTFYSIOTHERAPIE

Bent u op zoek naar sportfysiotherapie in Goes of Vlissingen? Onze sportfysiotherapeut behandelt een breed scala aan sportgerelateerde klachten, waaronder spier-peesletsels, overbelsatingsletsels en gewrichtsletsels. Waar de sportfysiotherapeut zich in onderscheidt, is de expertise in klinisch redeneren.

Bij Fytaal Zeeland analyseren we zorgvuldig de oorzaak van je klacht en stellen een op maat gemaakt revalidatieprogramma voor dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu herstellende bent van een blessure, geopereerd bent, of een operatie moet ondergaan, je prestaties wilt verbeteren of preventieve zorg nodig hebt, de sportfysiotherapeut staat klaar om je te begeleiden. Indien nodig verwijzen we je door naar andere specialisten, in overleg met je huisarts.

Onze sportfysiotherapeut...

… heeft een nauwe samenwerking met het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) en zijn actief betrokken bij de ADRZ Sportkliniek. Hierdoor kan Fytaal Zeeland een ge├»ntegreerde zorgaanpak bieden en snel gespecialiseerde zorg toegankelijk maken. Onze sportfysiotherapeut werkt samen met orthopeden, sportartsen en sportpodotherapeuten om een effectieve aanpak te realiseren en het herstel te optimaliseren.

Veel voorkomende blessures zijn:

WIJ HELPEN U GRAAG

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar sportfysiotherapie in Goes of Vlissingen? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.