LEEFSTIJL BEGELEIDING

Zoekt u professionele leefstijlbegeleiding in Goes? Steeds meer mensen beseffen dat een gezonde leefstijl erg belangrijk is en veel voordelen heeft in het dagelijks leven. Vaak wordt de drempel van leefstijlverandering als erg groot gezien terwijl dit, met de juiste begeleiding, helemaal niet zo is. Met kleine stapjes en veranderingen in het dagelijks leven gaat dit proces heel geleidelijk en vanzelf. Wanneer u bewust met uw leefstijl aan de slag wilt of als u niet weet waar u moet beginnen, met leefstijlbegeleiding kunnen wij altijd samen werken aan uw gezondheid.  

Leefstijlbegeleiding is geschikt voor alle facetten die vallen onder leefstijl, denk hierbij aan voeding, stress, slaap, ontspanning, alcoholgebruik en rookgedrag. 

onze leefstijlcoach...

… gaat met u in gesprek om uw verwachtingen en doelen te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een plan voor u op waarbij rekening wordt gehouden met uw situatie die is besproken tijdens de intake. We begeleiden u richting een gezonde(re) leefstijl in uw eigen tempo en met praktische tips en adviezen. We werken ook nauw samen met Anytime Fitness Goes.

De meest voorkomende redenen voor leefstijlbegeleiding:

WIJ HELPEN U GRAAG

Wilt u graag aan één of meerdere bovenstaande doelen werken en zoekt u professionele leefstijlbegeleiding in Goes? Wij helpen u graag! Uiteraard bespreken we eerst welke behandeling bij u past. Met alle specialisaties binnen Fytaal Zeeland zorgen wij voor een persoonlijke aanpak.